каса за пари

 • Сеф метален 200 х 310 х 200

  4,200.00 ден

  • Димензија: 200 х 310 х 200мм
  • Боја: црна

  Додај во кошница Quick View
 • Каса за пари ХЛ

  2,000.00 ден

  • Траен метален материјал
  • Лакиран, обложен со посебен заштитен слој
  • Преграда за пари
  • Заоблени рабови
  • Метална рачка
  • Класично заклучување
  • Заклучување: 2 вртења на клучот
  • Димензија: 300 x 240 x 88мм
  • Големина: ХЛ
  • Боја:
  – плава
  – црвена
  – црна

  Додај во кошница Quick View
 • Каса за пари ХЛ

  1,200.00 ден

  • Траен метален материјал
  • Лакиран, обложен со посебен заштитен слој
  • Преграда за пари
  • Заоблени рабови
  • Метална рачка
  • Класично заклучување
  • Заклучување: 2 вртења на клучот
  • Димензија: 300 x 240 x 88мм
  • Големина: ХЛ
  • Боја:
  – плава
  – црвена
  – црна

  Додај во кошница Quick View