кеси за самозатворање

 • Кеси самозатварање зип A4

  30.00 ден

  • ПВЦ материјал
  • Пластичен патент
  • Се отвара одозгора
  • Дебелина: 170мик
  • Формат:
  – А4

  Додај во кошница Quick View