кеси

 • Кеси за поклон

  16.00 ден

  • Боја:
  – бели             (16ден)
  – натрон         (16ден)
  – црна             (20ден)
  – плава           (20ден)
  – црвена         (20ден)
  – сребрена     (25ден)
  • Димензии:
  – 26мм х 34мм

  ВО КОШНИЧКА Quick View