ковент

 • Коверти Б6 1/100

  220.00 ден

  • 80гр хартија
  • Формат: B6
  • Боја: бела
  • Димензиja: 125 x 17мм

  Додај во кошница Quick View
 • Коверти Б5

  5.00 ден

  • 80гр хартија
  • Големина: 176 x 250мм
  • Формат: B5
  • Боја: бела

  Додај во кошница Quick View
 • Коверти американ со прозор 1/100

  220.00 ден

  • Хартија од 80гр
  • Димензиja: 110 х 230мм

  • Со десен прозор

  • Со лев прозор

  Додај во кошница Quick View
 • Коверти американ со десен прозор

  2.00 ден

  • Десен прозорец
  • 80гр хартија
  • Димензиja: 110 х 230мм

  Додај во кошница Quick View
 • Коверти американ без прозор 1/100

  220.00 ден

  • 80гр хартија
  • Димензиja: 110 x 230мм

  Додај во кошница Quick View