коректyрна трака

 • Коректурна трака 8м.

  50.00 ден

  • За еднократна употреба
  • Ефикасна
  • Прецизна
  • Универзална употреба (канцеларија / куќа)
  • Должина на лента: 8м
  • Ширина на лента: 5мм

  Додај во кошница Quick View