корици А4 пвц

 • Корици А4 пвц

  600.00 ден

  • Цврста ПВЦ фолија
  • Јасна и транспарентна
  • Формат: A4

  • Дебелина: 150мик (600ден)

  • Дебелина: 180мик (600ден)

  • Дебелина: 200мик (650ден)

  Додај во кошница Quick View