корпа

 • Корпи канцелариски

  120.00 ден

  • ПВЦ материјал

  Додај во кошница Quick View
 • Корпа за ѓубре клик клак 5л.

  220.00 ден

  • Пластичен материјал
  • Со подвижен капак
  • Бела боја
  • Капацитет: 5л

  Додај во кошница Quick View
 • Корпа за ѓубре клик клак 50л.

  1,300.00 ден

  • Пластичен материјал
  • Со подвижен капак
  • Бела боја
  • Димензии: 380 х 640 х 300
  • Капацитет: 50л

  Додај во кошница Quick View
 • Корпа за ѓубре клик клак 25л.

  900.00 ден

  • Пластичен материјал
  • Со подвижен капак
  • Бела боја
  • Димензии: 240 х 520 х 300
  • Капацитет: 25л

  Додај во кошница Quick View
 • Корпа за ѓубре клик клак 10л.

  300.00 ден

  • Пластичен материјал
  • Со подвижен капак
  • Бела боја
  • Капацитет: 10л

  Додај во кошница Quick View
 • Корпа за ѓубре 25л.

  2,500.00 ден

  • Пластичен материјал
  • Боја: бела, црна
  • Димензии: 330 x 220 x 490
  • Капацитет: 25л

  Додај во кошница Quick View
 • Канта со педала 12л.

  1,200.00 ден

  • Алуминиумски материјал
  • Тркалезен дизајн
  • Количина: 12л

  Додај во кошница Quick View