корпи мрежа

 • Корпа мрежа

  230.00 ден

  • Метален материјал
  • За мал канцелариски отпад
  • Дијаметар: 265мм
  • Висина: 285мм
  • Капацитет: 12л
  • Големина: Л

  Додај во кошница Quick View