коцка мрежа

 • Чаша мрежа коцка

  100.00 ден

  • Метален материјал
  • Дизајн на коцка од мрежа
  • Дијаметар: 70мм
  • Висина: 100мм
  • Боја:
  – црна
  – плава
  – розе

  Додај во кошница Quick View
 • Коцка мрежа

  100.00 ден

  • Метален материјал
  • Дизајн на коцка за мрежи
  • Лакиран
  • Цврсто и издржливо дно
  • Дијаметар: 92мм
  • Висина: 80мм

  Додај во кошница Quick View