кутија за спајалици

 • Кутија магнетна за спајалици

  50.00 ден

  • Пластика
  • Транспарентна кутија
  • Со црн капак

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Кутија магнетна за спајалици

  50.00 ден

  • Пластика
  • Транспарентна

  ВО КОШНИЧКА Quick View