ленир 30см

 • Ленир 30см флексибилен

  30.00 ден

  • Флексибилен, во неонски бои
  • Отпорен на деформација и пукнатини
  • Должина: 30см

  Додај во кошница Quick View
 • Ленир 30см со држач

  25.00 ден

  • ПВЦ
  • Со држач на средина
  • Должина: 30см

  Додај во кошница Quick View
 • Ленир 30см еаси софт

  50.00 ден

  • Големина: 30см.
  • ПВЦ материјал

  Додај во кошница Quick View
 • Ленир 30см

  20.00 ден

  • Полистирен материјал
  • Транспарентен
  • Отпорен на деформација и пукнатини
  • Должина:
  – 30см
  – 50см

  Додај во кошница Quick View