лепак стик

 • Лепак стик 9гр.

  20.00 ден

  • Транспарентен лепак
  • За хартија, фотографии, картон без растворувачи
  • За канцеларија, училиште и домашна употреба
  • Капацитет: 9гр

  Додај во кошница Quick View
 • Лепак стик 15гр.

  25.00 ден

  • Транспарентен лепак
  • За хартија, фотографии, картон без растворувачи
  • За канцеларија, училиште и домашна употреба
  • Капацитет: 15гр

  Додај во кошница Quick View