лепак течен 100мл

 • Лепак дрвофикс 100мл

  40.00 ден

  • Лепило 100мл
  • Чист и лесен за употреба
  • За хартија, картон, лесни ткаенини, текстил, кожа, дрво и плута
  • Идеален за работа
  • Брзо и лесно сушење, по 2 минути
  • Без киселина, нетоксичен

  Додај во кошница Quick View