лепак течен

 • Лепак течен 50мл.

  15.00 ден

  • Лесно за нанесување
  • Брзо се суши
  • Со пластичен капак
  • За хартија, картон, фотографија итн.
  • Универзална употреба, за училиште, канцеларија
  • Количина: 50мл

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Лепак течен 50мл.

  15.00 ден

  • Лесно за нанесување
  • Брзо се суши
  • Со пластичен капак
  • За хартија, картон, фотографија итн.
  • Универзална употреба, за училиште, канцеларија
  • Количина: 50мл

  ВО КОШНИЧКА Quick View