магнети за борд табла

 • Магнети за борд табла 6/1

  50.00 ден

  • За магнетна плоча
  • Не гребе, не ја оштетува површината
  • Силна, издржлива
  • Толерира тежина до 15гр
  • Дијаметар: 20мм

  Додај во кошница Quick View
 • Магнети бројки и букви

  90.00 ден

  • Различни бои
  • Големина: 3.7 x 0.7

  Додај во кошница Quick View