магнетна борд табла

 • Магнетна борд табла

  350.00 ден

  • Алуминиумска рамка
  • Пластични агли
  • Со послужавник и пенкало
  • Дебелина: 180мм
  • Големина:
  – 400 х 600мм    (350ден) црна
  – 450 х 600мм     (700ден)
  – 600 х 900мм     (950ден)
  – 900 х 1200мм   (1700ден)
  – 1200 x 1800мм  (3800ден)
  – 1200 x 2400мм  (6500ден)

  ВО КОШНИЧКА Quick View