маркери цд

  • ЦД Маркер

    30.00 ден

    • Отпорен на сушење
    • Интензивна боја
    • Округли двостран врв: 0.4мм, 1мм
    • Должина на пишување: 300м
    • Боја:
    – црна
    – плава
    – црвена

    Додај во кошница Quick View