маус за пц

 • Маус за пц ГТ99

  200.00 ден

  • Инсталација: USB конектор
  • Големина на производот: 114 x 71 x 34мм
  • Обработка на слика: 3000 FPS
  • Должина на кабел: 1.35м
  • Напон на работа: 5V
  • Струја на работа: 100mA

  Додај во кошница Quick View
 • Маус за пц wi fi

  550.00 ден

  • Инсталација: USB конектор
  • Големина на производот: 104 x 58 x 37мм
  • Број на копчиња: 4
  • Обработка на слика: 3000 FPS
  • Напон на работа: 1.5V

  Додај во кошница Quick View
 • Маус за пц wi fi

  800.00 ден

  • Инсталација: USB конектор
  • Големина на производот: 110 x 65 x 40мм
  • Број на копчиња: 3
  • Домет: 10 метри
  • Напон на работа: 1.5V

  Додај во кошница Quick View
 • Маус за пц 749

  450.00 ден

  • Инсталација: USB конектор
  • Големина на производот: 117.5 x 64.5 x 35.5мм
  • Број на копчиња: 4
  • Обработка на слика: 3000 FPS
  • Должина на кабел: 1.6м
  • Напон на работа: 5V

  Додај во кошница Quick View