машина за спирали

 • Машина за спирали

  5,000.00 ден

  • Капацитет за врзување: 450 листови
  • Максимална големина: 51мм
  • Капацитет на бушење: 12 листови од 80гр/за пластични спирали
  • Тежина: 2.8кг
  • Димензија: 350 х 275 х 150мм

  Додај во кошница Quick View