машинско перење

 • Средство за машинско перење 5кг

  1,550.00 ден

  – Ср-во за машинско перење на чаши и садови
  – Темелно чисти и дава висок сјај
  – Намалува корозија на стаклени чаши

  Додај во кошница Quick View
 • Средство за машинско перење 5.5кг

  1,400.00 ден

  – Машинско перење на чаши, шоли и чаши
  – Ефикасно ги отстранува трагите од кафе и чај
  – Содржи избледување на база на хлор

  Додај во кошница Quick View