медицинска ролна

 • Медицинска ролна – зелена

  1,100.00 ден

  – Ролна со најлон
  – Должина: 110 метри
  – Широка: 58 см

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Медицинска ролна – бела

  780.00 ден

  – Двослојна хартија
  – Должина: 80 метри
  – Широка: 60см

  ВО КОШНИЧКА Quick View