мирис

 • Апарат за мирис – аир контрол

  3,600.00 ден

  – Едноставно програмирање
  – Време на работање од 8 до 24 часа
  – Едноставна замена на резервата
  – Пластично куќиште отпорно на удари
  – Брза и лесна замена на батерии
  – Материјал: Пластика
  – Боја: Бела

  Произведено во Германија

  Додај во кошница Quick View
 • Аир вик резерва

  100.00 ден

  • Освежувач на воздух

  Додај во кошница Quick View