моливи

 • Моливи сортирани

  15.00 ден

  • Висок квалитет
  • B
  • 2B
  • 3B
  • 4B
  • 5B
  • 6B
  • Отпорен на кршење

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Молив+гума+режало

  40.00 ден

  • Во комплет: 1 алуминиумско режало, 1 црвена / плава гума за бришење, 2 дрвени моливи
  • Екстра цврста, отпорна на фрактури
  • Ергономски, хексагонален дизајн
  • Со гума на врвот
  • Мат боја на каросеријата
  • 4 во 1 во паковање

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Молив фоска

  5.00 ден

  • Висок квалитет
  • Екстра цврст
  • Отпорен на кршење
  • Стандард: ХБ

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Молив свеет хеарт 1/24

  220.00 ден

  • Високо квалитетно црно дрво
  • Екстра цврсто
  • Мазно и уредно пишување
  • Тркалезен дизајн
  • Стандард: ХБ
  • Дебелина на црнка: 2.2мм

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Молив кејроад

  10.00 ден

  • Висок квалитет
  • Екстра цврст
  • Отпорен на кршење
  • Триаголен дизајн
  • Стандард: ХБ

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Молив јамбо 1/4

  100.00 ден

  • Висок квалитет
  • Екстра цврст
  • Отпорен на кршење
  • Триаголен дизајн
  • Стандард: ХБ
  • Црнка: 4мм

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Молив де лукс

  15.00 ден

  • Високо квалитетно црно дрво
  • Екстра цврсто
  • Мазно и уредно пишување
  • Тркалезен дизајн
  • Стандард: ХБ
  • Дебелина на црнка: 2.2мм

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Молив бенсиа

  15.00 ден

  • Материјал: пвц
  • Со црнки

  ВО КОШНИЧКА Quick View