Молив

 • Технички молив технолине 0.7

  60.00 ден

  • Пластичен материјал
  • Со гума на врвот
  • Стандард: ХБ
  • Дебелина на црнка: 0.7мм

  Додај во кошница Quick View
 • Моливи сортирани

  15.00 ден

  • Висок квалитет
  • 2B
  • 4B
  • 6B
  • 8B
  • Отпорен на кршење

  Додај во кошница Quick View
 • Молив фоска

  5.00 ден

  • Висок квалитет
  • Екстра цврст
  • Отпорен на кршење
  • Стандард: ХБ

  Додај во кошница Quick View
 • Молив флуо

  15.00 ден

  • Екстра силен
  • Отпорен на кршење
  • Ергономски триаголен дизајн
  • Лесно и удобно пишување
  • Со гума на врвот
  • Стандард: ХБ
  • Дебелина на црнка: 2.2мм

  Додај во кошница Quick View
 • Молив Триангле

  15.00 ден

  • Екстра силен
  • Отпорен на кршење
  • Ергономски триаголен дизајн
  • Лесно и удобно пишување
  • Со гума на врвот
  • Стандард: ХБ
  • Дебелина на црнка: 2.2мм

  Додај во кошница Quick View
 • Молив кејроад

  10.00 ден

  • Висок квалитет
  • Екстра цврст
  • Отпорен на кршење
  • Триаголен дизајн
  • Стандард: ХБ

  Додај во кошница Quick View
 • Молив јамбо 1/4

  100.00 ден

  • Висок квалитет
  • Екстра цврст
  • Отпорен на кршење
  • Триаголен дизајн
  • Стандард: ХБ
  • Црнка: 4мм

  Додај во кошница Quick View
 • Молив де лукс

  15.00 ден

  • Високо квалитетно црно дрво
  • Екстра цврсто
  • Мазно и уредно пишување
  • Тркалезен дизајн
  • Стандард: ХБ
  • Дебелина на црнка: 2.2мм

  Додај во кошница Quick View
 • Молив бенсиа

  20.00 ден

  • Екстра јака црнка
  • Отпорена на кршење
  • Лесно и удобно пишување
  • Стандард: ХБ

  Додај во кошница Quick View
 • Молив Hexa

  15.00 ден

  • Екстра силен
  • Отпорен на кршење
  • Ергономски триаголен дизајн
  • Лесно и удобно пишување
  • Со гума на врвот
  • Стандард: ХБ
  • Дебелина на црнка: 2.2мм

  Додај во кошница Quick View