несесер

 • Школски несесер

  150.00 ден

  • 1 класичен патент
  • Интересен дизајн
  • Димензија: 22 х 5.0 х 8 см
  • Боја:
  – црвена
  – сива
  – плава

  Додај во кошница Quick View
 • Школски несесер

  150.00 ден

  • 1 класичен патент
  • Интересен дизајн
  • Димензија: 20.5 х 5.0 х 9 см
  • Боја:
  – црвена
  – жолта
  – плава
  – розе

  Додај во кошница Quick View
 • Школски несесер

  150.00 ден

  • 1 класичен патент
  • Интересен дизајн
  • Димензија: 20.5 х 6.0 х 6.5 см
  • Боја:
  – црвена
  – жолта
  – плава
  – зелена
  – лилава

  Додај во кошница Quick View
 • Несесер Хепи

  200.00 ден

  • Полиестерски материјал
  • 1 класичен патент
  • Тркалезна форма
  • Забавен дизајн
  • 4 x разновидни мотиви

  Додај во кошница Quick View
 • Несесер хартс

  90.00 ден

  • Полиестерски материјал
  • 1 патент
  • Димензија: 19 x 5 x 4см
  • 3 х асортирани бои

  Додај во кошница Quick View
 • Несесер фудбал

  200.00 ден

  • Полиестерски материјал
  • 1 класичен патент
  • Нов и модерен дизајн

  Додај во кошница Quick View
 • Несесер спринг сорто

  120.00 ден

  • Полиестерски материјал
  • 1 класичен патент
  • Елегантен дизајн
  • Димензија: 20 х 5.5 х 4.5см
  • 4x мотиви за сортирање

  Додај во кошница Quick View
 • Несесер роунд

  180.00 ден

  • Полиестерски материјал
  • 1 класичен патент
  • Елегантен дизајн
  • Тркалезна форма
  • Димензија: 20.5 x 7 x 7см
  • 4x мотиви за сортирање

  Додај во кошница Quick View
 • Несесер поцкет

  250.00 ден

  • Полиестер материјал
  • 2 патенти, 2 џебови
  • Димензија: 21 x 8 x 5см
  • 3х асортирани бои

  Додај во кошница Quick View
 • Несесер полн со 3 патенти

  800.00 ден

  • Полиестерски материјал
  • Празен ентериер
  • Дизајниран за 28 дела, 3 патенти
  • Гума
  • Режало
  • 2 Молива
  • 8 bojica
  • 7 фломастери
  • 7 патрони
  • Распоред на часови

  Додај во кошница Quick View
 • Несесер полн со 3 патенти

  800.00 ден

  • Полиестерски материјал
  • Празен ентериер
  • Дизајниран за 28 дела, 3 патенти
  • Гума
  • Режало
  • 2 Молива
  • 8 bojica
  • 7 фломастери
  • 7 патрони
  • Распоред на часови

  Додај во кошница Quick View
 • Несесер полн дупли

  600.00 ден

  • Полиестерски материјал
  • 1 патент, 28 делови
  • Внатрешноста се состои од:
  – Гума за бришење
  – Острилка
  – 3 моливи
  – 10 дрвени боици
  – Триаголник и ленир
  – 8 фломастери
  – Распоред
  – Лични информации

  Додај во кошница Quick View