оенакал за штампа

 • Хемиско пенкало смарт

  10.00 ден

  • Високо квалитетен ПВЦ материјал
  • Издржливо тело
  • Пластичен клип
  • Гумен зафат
  • Должина на пишување: 800м
  • Дебелина: 0.7мм
  • Боја на тело:
  – бела
  – црна
  – плава
  – црвена

  Додај во кошница Quick View