омекнувач

 • Омекнувач за алишта 3л.

  190.00 ден

  • Намалува гужвање

  • Намалува статички електрицитет

  • Го олеснува пеглањето во некој случаеви и го заменува
  • 3л.

  Додај во кошница Quick View