омотна хартија

 • Омотна хартија ролна

  85.00 ден
  Додај во кошница Quick View
 • Омотна хартија за бурек

  85.00 ден

  • Димензии:
  – 28мм х 40мм
  – 35мм х 45мм

  Додај во кошница Quick View