папка со копче

 • Папка со копче А5

  30.00 ден

  • Дебелина: 180мик
  • Транспарентен материјал
  • Единечна преграда
  • Предно пластично копче
  • Формат: A5
  • Димензија: 330 x 235мм

  Додај во кошница Quick View
 • Папка со копче A4

  40.00 ден

  • Дебелина: 180мик
  • Димензија: 335 x 237мм
  • Формат: A4
  • Боја:
  – прозирна
  – плава
  – црна
  – црвена

  Додај во кошница Quick View
 • Папка со копче A4

  25.00 ден

  • Дебелина: 160мик
  • Димензија: 335 x 237мм
  • Формат: A4

  Додај во кошница Quick View