папка со 4 прстена

 • Папка со 4 прстена

  200.00 ден

  • Дебелина: 2.0мм
  • Внатрешно: ПП материјал
  • Метален механизам: 4 прстени
  • Дијаметар: 20мм
  • Боја:
  – црна
  – плава
  – црвена

  Додај во кошница Quick View