папки дисплеј

 • Папка дисплеј 80

  250.00 ден

  • Капаци: цврст полипропилен
  • Дебелина: 700мик
  • Внатре: 80 U-фолија
  • Дебелина на фолиите: 38мик
  • Формат: A4 +
  • Етикета: F / C
  • Боја:
  – црна
  – плава

  Додај во кошница Quick View
 • Папка дисплеј 60

  200.00 ден

  • Капаци: цврст полипропилен
  • Дебелина: 600мик
  • Внатре: 40 U-фолија
  • Дебелина на фолиите: 38мик
  • Формат: A4 +
  • Етикета: F / C
  • Боја:
  – црна

  Додај во кошница Quick View
 • Папка дисплеј 40

  160.00 ден

  • Капаци: цврст полипропилен
  • Дебелина: 500мик
  • Внатре: 40 U-фолија
  • Дебелина на фолиите: 38мик
  • Формат: A4 +
  • Етикета: F / C
  • Боја:
  – црвена
  – плава
  – црна

  Додај во кошница Quick View
 • Папка дисплеј 20

  130.00 ден

  • Капаци: цврст полипропилен
  • Дебелина: 450мик
  • Внатре: 20 U-фолија
  • Дебелина на фолиите: 35мик
  • Формат: A4 +
  • Етикета: F / C
  • Боја:
  – црвена
  – плава
  – црна

  Додај во кошница Quick View