папки со ластик

 • Папка со ластик со 13 прегради

  150.00 ден

  • Опремени со 13 џебови погодни за Формат А4 +
  • Изработени од флексибилен и отпорен на пукнатина PР
  • Опремени со рачка и заклучување, што спречува да се лизне содржината
  • Дебелина на предниот капак: 0.70 мм
  • Боја:
  – црна
  – плава

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Папка со ластик пвц А3

  130.00 ден

  • Дебелина од 380um
  • Формат: А3

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Папка со ластик 4см

  140.00 ден

  • Боја:
  – плава
  – црвена
  • Формат: А4
  • Длабочина:
  – 3см
  – 4см

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Папка пвц со ластик

  80.00 ден

  • 2 еластични врвки во боја на папката
  • Мат боја
  • Формат: A4
  • Дебелина: 350мик
  • Димензија: 254 x 364мм
  • Боја:
  – црвена
  – плава
  – црна

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Папка книжна со ластик 700гр.

  60.00 ден

  • Изработена од мат картон 700гр
  • Со УВ печатење од задната страна
  • Формат: A4

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Папка книжна со ластик 600гр.

  50.00 ден

  • Картонски материјал, 600гр
  • Обложена со висок сјај
  • 1 еластична врвка
  • Формат: A4
  • Боја:
  – црна
  – зелена
  – жолта
  – црвена
  – плава

  ВО КОШНИЧКА Quick View