папки

 • Торба / куфер за деца

  600.00 ден

  • Детски куфер наменет за предшколска настава
  • Направен од цврст картон со метална рачка
  • Без внатрешни прегради
  • Одличен за патување, игри и чување ситници
  • Весел дизајн со детски мотиви
  • Димензии: 33x10x23см

  Додај во кошница Quick View
 • Торба / куфер за деца

  600.00 ден

  • Детски куфер наменет за предшколска настава
  • Направен од цврст картон со метална рачка
  • Без внатрешни прегради
  • Одличен за патување, игри и чување ситници
  • Весел дизајн со детски мотиви
  • Димензии: 33x10x23см

  Додај во кошница Quick View
 • Папка пвц со ластик

  60.00 ден

  • Материјал: пвц
  • Боја:
  – плава
  – црна
  • Формат: А4

  Додај во кошница Quick View
 • Папка кожна

  900.00 ден

  • Идеална за состаноци
  • Внатрешноста се состои од:
  – Држач на документи
  – Држач на моливи
  – Џебови за визит карти
  • Формат: А4

  Додај во кошница Quick View