пенкала

 • Хемиско пенкало фиона

  9.00 ден

  • Трајно обоено тело изработено од висококвалитетна пластика
  • Со цврст врв и клипови
  • Должина на пишување: околу 800м
  • Дебелина: 0.5мм

  Додај во кошница Quick View
 • Хемиско пенкало старт

  8.00 ден

  • Класичен дизајн
  • Елегантно тело
  • Со гумица

  Додај во кошница Quick View
 • Хемиско пенкало со привезок

  200.00 ден

  • Во сет: елегантно хемиско пенкало и привезок
  • Во елегантна ПП кутија
  • Боја:
  – плава
  – црвена
  – црна

  Додај во кошница Quick View
 • Хемиско пенкало роме

  13.00 ден

  • Класичен дизајн
  • Елегантно тело
  • Цврст врв

  Додај во кошница Quick View
 • Хемиско пенкало милза

  9.00 ден

  • Трајно обоено тело изработено од висококвалитетна пластика
  • Со цврст врв и клипови
  • Должина на пишување: околу 800м
  • Дебелина: 0.5мм

  Додај во кошница Quick View
 • Хемиско пенкало Г10

  25.00 ден

  • На гел база
  • Убаво и елегантно пишување
  • Дебелина: 1.0mm
  • Боја: плава

  Додај во кошница Quick View
 • Хемиско пенкало вина

  15.00 ден

  • Трајно обоено тело изработено од висококвалитетна пластика
  • Со цврст врв и клипови
  • Должина на пишување: околу 800м
  • Дебелина: 0.5мм

  Додај во кошница Quick View
 • Хемиски пенкала бал пен

  10.00 ден

  • Дебелина на пишување: 1.0 мм
  • Должина на пишување: 800м
  • Боја:
  – плава

  Додај во кошница Quick View
 • Пенкало со светки / глитер

  30.00 ден

  • 12 различни бои

  Додај во кошница Quick View
 • Гел пенкало

  30.00 ден

  • Метален врв
  • Удобно за пишување
  • Должина на пишување: 300м
  • Дебелина: 0.5мм
  • Боја: плава

  Додај во кошница Quick View