пенкало

 • Хемиско пенкало старт

  8.00 ден

  • Класичен дизајн
  • Елегантно тело
  • Со гумица

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Хемиско пенкало со привезок

  150.00 ден

  • Во сет: елегантно хемиско пенкало и привезок
  • Во елегантна ПП кутија
  • Боја:
  – плава
  – црвена
  – црна

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Хемиско пенкало роме

  13.00 ден

  • Класичен дизајн
  • Елегантно тело
  • Цврст врв

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Хемиско пенкало Зое

  50.00 ден

  • Алуминиумско пенкало
  • Должина на пишување: околу 1000м
  • Дебелина: 0.5мм
  • Боја:
  – бела

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Хемиско пенкало валк

  50.00 ден

  • Алуминиумско пенкало
  • Должина на пишување: околу 1000м
  • Дебелина: 0.5мм
  • Боја:
  – плава

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Гел пенкало

  30.00 ден

  • Метален врв
  • Удобно за пишување
  • Должина на пишување: 300м
  • Дебелина: 0.5мм
  • Боја: плава

  ВО КОШНИЧКА Quick View