пластелин

 • Пластелин

  65.00 ден

  • Количина: 200г
  • За деца, идеално за училиште
  • Креативно, забавно, меко
  • Лесна и удобна за употреба
  • Несушење на собна температура
  • Нетоксично, 100% безбедно
  • Забавно, светлосни бои
  • Амбалажа со армирана фолија
  • Во 10 различни бои

  Додај во кошница Quick View
 • Пластелин

  50.00 ден

  • Висок квалитет
  • За деца, идеално за училиште
  • Креативно, забавно
  • Лесно и удобно за употреба
  • Несушење на собна температура
  • Нетоксично, 100% безбедно
  • Забавно, светлосни бои
  • Амбалажа со армирана фолија
  • Во 12 различни бои

  Додај во кошница Quick View
 • Пластелин

  120.00 ден

  • Количина: 360гр
  • За деца, идеално за училиште
  • Креативно, забавно, меко
  • Лесна и удобна за употреба
  • Несушење на собна температура
  • Нетоксично, 100% безбедно
  • Забавно, светлосни бои
  • Во 4 различни бои

  Додај во кошница Quick View