полици за маса

 • Полици за маса мрежа

  550.00 ден

  • Збир од три фиоки на влечење (550ден.)
  • Збир од пет фиоки на влечење (800ден)
  • Изработена од метална жица, лакирана
  • Димензија: 260 x 300 x 355мм

  ВО КОШНИЧКА Quick View