прашак

 • Прашак за шарени алишта 3.6кг

  500.00 ден

  • Колор прашак за перење на шарени алишта, 60 перења
  • Успешно ги отстранува дамките уште при првото перење
  • Температура на перење од 30 до 60 °C
  • Ги отстранува дамките на 30 °C
  • Прашакот брзо се плакне и не остава траги
  • Помага во отстранување на закоравени дамки
  • Дава брилијантно чист изглед и мирис на вашата облека
  •3.6 кг

  Додај во кошница Quick View
 • Прашак за шарени алишта 1.8кг

  270.00 ден

  • Колор прашак за перење на шарени алишта, 30 перења
  • Успешно ги отстранува дамките уште при првото перење
  • Температура на перење од 30 до 60 °C
  • Ги отстранува дамките на 30 °C
  • Прашакот брзо се плакне и не остава траги
  • Помага во отстранување на закоравени дамки
  • Дава брилијантно чист изглед и мирис на вашата облека
  •1.8 кг

  Додај во кошница Quick View
 • Прашак за бели алишта 3.3кг

  500.00 ден

  • Премиум прашак за перење на бели алишта, 60 перења
  • Температура на перење од 20 до 95 °C
  • Блескова чистота на белата облека веке на 30 °C
  • Идеален е за домашна и комерцијална употреба
  • Успешно ги отстранува дамките уште при првото перење
  • Појачана формула за да отстранува дамките на 30 °C
  • Прашакот брзо се плакне и не остава траги
  • Помага во отстранување на закоравени дамки
  • Дава брилијантно чист изглед и мирис на вашата облека
  • 3.3 кг

  Додај во кошница Quick View
 • Прашак за бели алишта 1.8кг

  270.00 ден

  • Премиум прашак за перење на бели алишта, 30 перења
  • Температура на перење од 30 до 95 °C
  • Блескова чистота на белата облека веке на 30 °C
  • Идеален е за домашна и комерцијална употреба
  • Успешно ги отстранува дамките уште при првото перење
  • Појачана формула за да отстранува дамките на 30 °C
  • Прашакот брзо се плакне и не остава траги
  • Помага во отстранување на закоравени дамки
  • Дава брилијантно чист изглед и мирис на вашата облека
  • 1.8 кг

  Додај во кошница Quick View