продужен кабел

 • Продужен кабел со 5 утикачи

  400.00 ден

  • 5 утикачи
  • Материјал: квалитетен ПП
  • Волтажа: 250V-50Hz, Max: 3680W
  • Должина на кабел:
  – 1.5м

  Додај во кошница Quick View
 • Продужен кабел со 4 утикачи

  500.00 ден

  • 5 утикачи
  • Материјал: квалитетен ПП
  • Волтажа: 250V-50Hz, Max: 3680W
  • Должина на кабел:
  – 3м

  Додај во кошница Quick View