рамка

 • Рамка за слика / диплома

  150.00 ден

  • Дебелина: 3мм
  • Идеалено за презентирање на дипломи, сертификати, фотографии, итн.
  • Димензии:
  – 210 х 297мм     (120ден)
  – 700 x 1000мм  (750ден)

  Додај во кошница Quick View