ранец

 • Ранец фроузен

  1,800.00 ден

  • Нов и модерен дизајн
  • Ултра лесен и удобен
  • 1 внатрешна преграда
  • 2 странични џебови, 3 патенти
  • Ергономски засилена рачка
  • Рачка за закачалка
  • Прилагодливи ленти за рамо

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Ранец со тимови

  1,500.00 ден

  • Нов и модерен дизајн
  • Ултра лесен и удобен
  • 2 странични џебови, 3 патенти
  • Ергономски засилена рачка
  • Прилагодливи ленти за рамо

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Ранец со светло сет 6/1

  3,000.00 ден

  • Нов и модерен дизајн
  • Полиестерски материјал со висок квалитет
  • Ново дизајнирана LED сијалица со светлечки ефекти
  • Две странични џебови
  • Клип за клучеви
  • Рефлексивни ленти за зголемена ноќна видливост
  • Задни прилагодливи ленти
  • Рачка за закачалка
  • Заден прилагодлив ремен
  • Распоред на часови и адресар
  • Анатомски ранец
  • Силно и стабилно дно
  • Сетот се состои од: школски ранец, несесер полн, несесер за боици, несесер празен, новчаник, торба за спорт и стикери

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Ранец комплет 5/1

  3,000.00 ден

  • Високо квалитетен метален затворач со рефлективни елементи
  • Два џебови на страните
  • Преден џеб со топлинска изолација
  • Предна прилагодлива лента со пластично копче
  • Заден прилагодлив каиш со пластично копче
  • Внатрешна поделба со еластична гума
  • Распоред на часови и етикета за адреса
  • Сетот вклучува: паричник, торбичка од 19 парчиња, празна торбичка, спортска торба

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Ранец класик

  400.00 ден

  • Полиестерски материјал
  • Прилагодливи ленти
  • 1 партиција
  • 2 патенти
  • Ултра лесен и удобен
  • Боја:
  – црна
  – плава
  – сива
  – црвена

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Ранец дизни

  1,100.00 ден

  • Анатомски облик на грб
  • 2 странични џебови, 2 патенти
  • Ергономски засилена рачка
  • Прилагодливи ленти за рамо
  • Димензија: 27 х 31 х 13см

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Ранец

  2,600.00 ден

  • Современ дизајн
  • Ултра лесен и удобен
  • 3 патенти
  • 3 прегради
  • 2 странични џебови
  • 2 странични ленти
  • Ергономски засилена горната рачка
  • Анатомски облик на грб за лесна циркулација на воздухот
  • Целосно опремени и удобни ленти
  • Димензија: 45 x 34 x 20см

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Ранец

  1,300.00 ден

  • Полиестерски материјал
  • Современ дизајн
  • Квалитетен и водоотпорен материјал
  • Ултра лесен и удобен
  • 3 патенти
  • 3 прегради
  • Дополнителен оддел за таблет
  • 2 предни џебови
  • 2 странични џебови од мрежа
  • 2 странични ленти
  • Ергономски засилена горната рачка
  • Анатомски облик на грб за лесна циркулација на воздухот
  • Целосно опремени и удобни ленти

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Ранец

  1,300.00 ден

  • Подлога за проток на воздух
  • 3 патенти
  • Прилагодливи ленти за рамо
  • Преносен оддел
  • Водоотпорен материјал
  • Дополнителен простор за таблет
  • 2 џебови
  • 3 оддели
  • Внатрешен организатор
  • Засилена ергономска рачка
  • Ултра лесен и удобен

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Ранец

  1,300.00 ден

  • Подлога за проток на воздух
  • 3 патенти
  • Прилагодливи ленти за рамо
  • Преносен оддел
  • Водоотпорен материјал
  • Дополнителен простор за таблет
  • 2 џебови
  • 3 оддели
  • Внатрешен организатор
  • Засилена ергономска рачка
  • Ултра лесен и удобен

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Ранец

  2,200.00 ден

  • Нов и модерен дизајн
  • Ултра лесен и удобен
  • Ортопедски
  • Водоотпорен материјал
  • 1 внатрешна преграда
  • 2 странични џебови, 2 патенти
  • Ергономски засилена рачка
  • Прилагодливи ленти за рамо
  • Преграда за лап топ 16 инчи

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Ранец

  1,600.00 ден

  • Модерен ранец за едно или две рамена
  • Водоотпорен материјал
  • 2 странични џебови
  • Внатрешен организатор
  • 5 патенти

  ВО КОШНИЧКА Quick View