ранци

 • Ранец со тркала

  2,600.00 ден

  • Современ дизајн
  • Ултра лесен и удобен
  • Со тркала
  • 3 патенти
  • 2 странични џебови
  • 2 странични ленти
  • Ергономски засилена горната рачка
  • Анатомски облик на грб за лесна циркулација на воздухот
  • Целосно опремени и удобни ленти
  • Димензија: 45 x 34 x 20см

  Додај во кошница Quick View
 • Ранец со тркала

  2,600.00 ден

  • Современ дизајн
  • Ултра лесен и удобен
  • Со тркала
  • 3 патенти
  • 2 странични џебови
  • 2 странични ленти
  • Ергономски засилена горната рачка
  • Анатомски облик на грб за лесна циркулација на воздухот
  • Целосно опремени и удобни ленти
  • Димензија: 45 x 34 x 20см

  Додај во кошница Quick View
 • Ранец со тркала

  2,600.00 ден

  • Современ дизајн
  • Ултра лесен и удобен
  • Со тркала
  • 3 патенти
  • 2 странични џебови
  • 2 странични ленти
  • Ергономски засилена горната рачка
  • Анатомски облик на грб за лесна циркулација на воздухот
  • Целосно опремени и удобни ленти
  • Димензија: 45 x 34 x 20см

  Додај во кошница Quick View
 • Ранец сет 5/1

  4,000.00 ден

  • Високо квалитетен метален затворач со рефлективни елементи
  • Два џебови на страните
  • Преден џеб со топлинска изолација
  • Предна прилагодлива лента со пластично копче
  • Заден прилагодлив каиш со пластично копче
  • Внатрешна поделба со еластична гума
  • Распоред на часови и етикета за адреса
  • Сетот вклучува: паричник, торбичка од 19 парчиња, празна торбичка, спортска торба

  Додај во кошница Quick View
 • Ранец сет 4/1

  3,500.00 ден

  • Нов и модерен дизајн
  • Квалитетен и водоотпорен материјал
  • Копче за клучеви, џеб за телефон
  • два странични џебови
  • Прилагодливи ленти за рамо
  • Внатрешен организатор / прегради
  • Засилена ергономска рачка
  • Ултра лесен и удобен
  • Анатомски обликуван за полесно циркулирање на воздух
  • Цврсто и стабилно дно

  Додај во кошница Quick View
 • Ранец сет 4/1

  3,500.00 ден

  • Нов и модерен дизајн
  • Квалитетен и водоотпорен материјал
  • Копче за клучеви, џеб за телефон
  • два странични џебови
  • Прилагодливи ленти за рамо
  • Внатрешен организатор / прегради
  • Засилена ергономска рачка
  • Ултра лесен и удобен
  • Анатомски обликуван за полесно циркулирање на воздух
  • Цврсто и стабилно дно

  Додај во кошница Quick View
 • Ранец сет 4/1

  3,500.00 ден

  • Нов и модерен дизајн
  • Квалитетен и водоотпорен материјал
  • Копче за клучеви, џеб за телефон
  • два странични џебови
  • Прилагодливи ленти за рамо
  • Внатрешен организатор / прегради
  • Засилена ергономска рачка
  • Ултра лесен и удобен
  • Анатомски обликуван за полесно циркулирање на воздух
  • Цврсто и стабилно дно

  Додај во кошница Quick View
 • Ранец класик

  500.00 ден

  • Полиестерски материјал
  • Прилагодливи ленти
  • 1 партиција
  • 2 патенти
  • Ултра лесен и удобен
  • Боја:
  – плава
  – сива
  – црвена

  Додај во кошница Quick View
 • Ранец

  1,700.00 ден

  • Водоотпорен полиестер материјал
  • Облога за проток на воздух
  • Прилагодливи ленти за рамо
  • Прилагодлива лента за градите
  • 2 џебови, 3 патенти
  • Внатрешен организатор
  • 3 класичен оддел
  • Засилена ергономска рачка за грабнување
  • Ултра лесен и удобен

  Додај во кошница Quick View
 • Ранец

  2,100.00 ден

  • Нов и модерен дизајн
  • PU водоотпорен материјал
  • Ултра лесен и удобен
  • 3 патенти, 2 прегради
  • 2 странични џебови
  • 2 странични ленти
  • Ергономски засилен горната рачка
  • Рачка за закачалката
  • Анатомски облик на грбот за полесна циркулација на воздухот
  • Целосно подвижни и удобни ленти

  Додај во кошница Quick View
 • Ранец

  2,000.00 ден

  • Нов и модерен дизајн
  • Водоотпорен материјал
  • Ултра лесен и удобен
  • 4 патент, 2 џебови
  • 3 прегради
  • Засилена ергономска рачка за грабнување
  • Преграда лаптоп
  • Прилагодливи ленти за рамо

  Додај во кошница Quick View
 • Ранец

  1,500.00 ден

  • Нов и модерен дизајн
  • Полиестерски материјал со висок квалитет
  • Ултра лесен и удобен
  • 2 патенти, 2 прегради
  • 2 странични џебови, 1 преден џеб
  • 1 преден џеб со ремен
  • Зајакната рачка на горниот дел на копчето
  • Анатомски облик наназад за лесна циркулација на воздухот
  • Целосно опремени и удобни ленти за рамо

  Додај во кошница Quick View