режало

 • Режало со кутивче

  20.00 ден

  • Острилка за молви

  Додај во кошница Quick View
 • Режало со гума Триос

  60.00 ден

  • Острилка за моливи со гума за бришење
  • Висок квалитет
  • Боја:
  – лилава
  – плава
  – зелена
  – портокалова

  Додај во кошница Quick View
 • Режало со гума

  40.00 ден
  Додај во кошница Quick View
 • Режало сандклок

  50.00 ден

  • Висок квалитет

  Додај во кошница Quick View
 • Режало метално

  15.00 ден

  • Острилки за моливи изработени од алуминиум

  Додај во кошница Quick View
 • Режало метално

  20.00 ден

  • Острилка за моливи изработени од алуминиум

  Додај во кошница Quick View
 • Режало класик

  5.00 ден

  Материјал: пластичен

  Додај во кошница Quick View
 • Режало Бобо

  25.00 ден

  • Острилка за моливи
  • Висок квалитет
  • Боја:
  – лилава
  – плава
  – зелена
  – портокалова

  Додај во кошница Quick View
 • Молив+гума+режало

  40.00 ден

  • Во комплет: 1 алуминиумско режало, 1 црвена / плава гума за бришење, 2 дрвени моливи
  • Екстра цврста, отпорна на фрактури
  • Ергономски, хексагонален дизајн
  • Со гума на врвот
  • Мат боја на каросеријата
  • 4 во 1 во паковање

  Додај во кошница Quick View