роковници

 • Роковник Толедо

  350.00 ден

  • Формат: А5
  • Држач за пенкало на горната страна
  • Со магнетно копче
  • 100 листови
  • Боја:
  – црн

  Додај во кошница Quick View
 • Роковник Тахое

  300.00 ден

  • Формат: Б5
  • 112 листови
  • Боја:
  – лилав
  – црн
  – црвен
  – кафеав

  Додај во кошница Quick View
 • Роковник солеил

  350.00 ден

  • Тврд повез
  • Формат: А5
  • 80гр бела хартија
  • Боја: плава, розе
  • 100 листови

  Додај во кошница Quick View
 • Роковник со спирала и пенкало

  160.00 ден

  • Формат: А5
  • 80 листови
  • Во сет: роковник и пенкало
  • Димензија: 18 x 13 x 1.2см
  • Боја:
  – плава
  – црвена
  – црна

  Додај во кошница Quick View
 • Роковник Монте А5

  250.00 ден

  • Формат: А5
  • 112 листови
  • Боја:
  – црвена
  – црна
  – плава
  -зелена

  Додај во кошница Quick View
 • Роковник Монте А4

  400.00 ден

  • Формат: A4
  • 112 листови

  Додај во кошница Quick View
 • Роковник Давос

  300.00 ден

  • Формат: Б5
  • 112 листови
  • Боја:
  – црвена
  – плава
  – сива
  – розе

  Додај во кошница Quick View