самолеплив нотес

 • Самоливлив нотес 75 x 100

  30.00 ден

  • Универзален
  • Идеален за оставање пораки и потсетници
  • Број на лисја: 100 парчиња
  • Големина: 75 х 100мм

  Додај во кошница Quick View
 • Самолеплив нотес 75 х 75 1/400 пастел

  100.00 ден

  • Идеална за оставање пораки и потсетници
  • Број на листови: 4 х 100
  • Големина 75 х 75мм
  • Тежина: 175гр

  Додај во кошница Quick View
 • Самолеплив нотес 75 х 75 1/400 неон

  150.00 ден

  • Универзални блокови
  • Идеални за оставање пораки и потсетници
  • Број на листови: 400
  • Големина: 75 х 75мм

  Додај во кошница Quick View
 • Самолеплив нотес 75 х 50

  20.00 ден

  • Идеален за оставање пораки и потсетници
  • Број на листови: 100
  • Големина: 75 x 50мм
  • Тежина: 75гр

  Додај во кошница Quick View
 • Самолеплив нотес 75 x 75 неон бои

  40.00 ден

  • Универзален
  • Идеален за оставање пораки и потсетници
  • Број на листови: 100 парчиња
  • Големина: 75 х 75мм
  • Боја:
  – портокалова
  – плава
  – жолт
  – розе
  – зелена

  Додај во кошница Quick View
 • Самолеплив нотес 38 х 50

  15.00 ден

  • Идеални за оставање пораки и потсетници
  • Број на листови: 100
  • Големина: 38 х 50мм
  • Тежина: 75гр

  Додај во кошница Quick View
 • Самолеплив нотес 12 х 45 1/5

  30.00 ден

  • Дебелина: 60 мик
  • Број на листови: 5 x 20 листови
  • Големина на парче: 12 x 45мм

  Додај во кошница Quick View
 • Самолеплив нотес 100 х 150

  120.00 ден

  • Идеален за оставање пораки и потсетници
  • Број на лисја: 100
  • Големина: 100 x 150мм
  • Тежина: 75гр

  Додај во кошница Quick View