сапун

 • Течен сапун со пумпа 0.5л

  110.00 ден

  • Количина: 0.5л.

  Додај во кошница Quick View
 • Течен сапун 5 л.

  450.00 ден

  – Неутрална PH вредност
  – Дерматолошки тестиран

  Додај во кошница Quick View
 • Течен сапун 1л.

  100.00 ден

  – Неутрална PH вредност
  – Дерматолошки тестиран

  Додај во кошница Quick View
 • Сапун рефус за полнење апарати со сензор

  380.00 ден

  – Сапун пена за раце
  – Резерва за апарат со сензор

  • Капацитет на една резерва 650мл – 1850 перења
  Додај во кошница Quick View
 • Држач за течен сапун

  850.00 ден

  – Можност за заклучување
  – Едноставно и лесно за дополнување
  – Хигиенски без капење
  – Пластично куќиште отпорно на удари
  – Материјал: Пластика
  – Боја:Црна

  Произведено во Данска

  Додај во кошница Quick View