селотејп

 • Селотејп со натпис

  40.00 ден
  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Селотејп прозирен

  60.00 ден

  • Акрилни својства
  • Погодни за разни намени
  • Должина на лента: 66м
  • Дебелина на фолија: 23мик
  • Дебелина на леплив филм: 17мик

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Селотејп прозирен

  110.00 ден

  • Прозирен
  • Димензии:
  – 48 х 150м

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Селотејп прозирен

  45.00 ден

  • Прозирен
  • Димензии:
  – 48 х 50м

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Селотејп платнен

  90.00 ден

  • Боја: сива

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Селотејп мал

  10.00 ден

  • Прозирен
  • Димензија:
  – 12мм х 20м

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Селотејп двостран мрежа

  160.00 ден

  • Димензија: 50мм х 10м

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Селотејп двостран 24мм

  55.00 ден

  • Димензии:
  – 24мм х 20м

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Селотејп двостран 12мм

  35.00 ден

  • Димензии:
  – 12мм х 18м

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Селотејп 48 x 66 мат

  60.00 ден

  • Должина на лента: 66м
  • Дебелина на фолија: 23мик
  • Дебелина на леплив слој: 17ми

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Селотејп 25 x 66

  30.00 ден

  • Ширина на лента: 25мм
  • Должина на лента: 66м

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Креп трака / книжен селотејп 48мм

  60.00 ден

  • Димензии:
  – 48мм х 20м

  ВО КОШНИЧКА Quick View