сензор

  • Апарат за брисачи за раце со сензор

    4,500.00 ден

    – Оптимална хигиена
    – Наменет за ролни со вграден чип
    – Ролните се 100% целулоза со вграден чип
    – Полето на сензор се движи по целата ширина
    – Работи без допир
    – Должината на хартијата е прилагодлива од 15 до 80см.
    – Ниска потрошувачка на енергија
    – Димензии: 345 х 330 х 215мм.
    – Материјал: Пластика
    – Боја: Бела

    Произведено во Германија

    Додај во кошница Quick View
  • Апарат за брисачи за раце со сензор

    6,000.00 ден

    – Оптимална хигиена
    – Наменет за ролни со вграден чип
    – Ролните се 100% целулоза со вграден чип
    – Полето на сензор се движи по целата ширина
    – Работи без допир
    – Должината на хартијата е прилагодлива од 15 до 80см.
    – Ниска потрошувачка на енергија
    – Димензии: 345 х 330 х 215мм.
    – Материјал: Пластика
    – Боја: Црна

    Произведено во Германија

    Додај во кошница Quick View