скалпер 18мм

 • Скалпер 18мм професионал

  100.00 ден

  • Регулатор за дозирање на должина
  • Сечење на различни материјали
  • Пластично куќиште и мек зафат
  • Ширина на сечилото: 18мм
  • Должина на сечилото: 100мм

  Додај во кошница Quick View