скалпер 9мм

 • Скалпер 9мм

  20.00 ден

  • Регулатор на дозирање на должина
  • Пластично куќиште и мек зафат
  • За сечење на различни материјали
  • Ширина на ножевите: 9мм
  • Должина на нож: 100мм

  Додај во кошница Quick View